2-3 Days Weil China

Pengalaman sebenar Qan,seorang rakyat turki yang tinggal di china bersam keluarganya.Qan dan abangnya Turghut berjaya melanjutkan pelajaran di bandar.kerisauan ayahnya terhadap pegangan hidup kedua dua anaknya sehak mereka mendapat tawaran bersekolah di bandar apabila gerakan ateis dan komunis semakin mendapat tempat.

Kebimbangannya menjadi realiti apabila Qan dan abangnya mula terpengaruh dan menyertai gerakan komunis menghapuskan masyarakat islam.mereka terlupa asal usul dan janji terhadap keluarga.namunpenglibatan Qan tidak bertahan lama apabila dia sedar keburukan fahaman itu.tapi tidak bagi abangnya yang semakin bangga dengan komunisme.

Pelbagai peristiwa perit berlaku.keluarganya ditangkap dan dibunuh.

Segalanya berlaku didepan matanya .Qan ditangkap dan diseksa didalam penjara.dan kelam penjara itulah hidayah Allah kembali menemuinya.

Kecekalan hatinya menghadapi segala siksaan menemukannya dengan abang kandungnya yang sudah lama menghilang.tetapi ia muncul sebagai seorang pengarah penjara yang menentukan setiap seksaan terhadap banduan termasuk adiknya.

Tergamakkah seorang abang menyaksikan penyiksaan seorang adik?

Dapatkah Qan memaafkan abangnya?.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Captcha

Weil China

Pengumuman

Penghantaran setiap hari Isnin hingga Khamis. Penghantaran hari yang sama jika tempahan dibuat sebelum jam 11.00 pagi.

  • Dilihat: 1075
  • Brand: PTS
  • Product Code: Emine Syenlikoglu
  • Availability: 2-3 Days
2 Product(s) Sold
  • RM14.50

Tags: Weil China