MEMBINA PERSONALITI TERBILANG

MEMBINA PERSONALITI TERBILANG, sebuah lagi buku pendekatan motivasi kendiri istimewa untuk anda yang bertekad menuju ke puncak jaya. Sesungguhnya kejayaan mahupun kegagalan adalah suatu pilihan. Namun, psikologi untuk meraih kejayaan adalah semula jadi dan bukanlah sesuatu yang aneh. Untuk berjaya dan untuk gagal itu sama susah. Malah, kadang-kadang untuk gagal lebih susah.

Buku ini amat sesuai sekiranya anda ingin mendapatkan formula-formula membangkitkan keyakinan kendiri untuk lebih cemerlang sekali gus menjadi insan terbilang. Untuk berjaya dan cemerlang memang banyak halangannya tetapi untuk tidak cemerlang juga apa kurangnya. Panduan dalam buku ini tidak harus dilepaskan.

DR. HM TUAH ISKANDAR al-Haj, seorang motivator yang memiliki pelbagai kaedah dalam menyampaikan idea-idea motivasinya. Buku ini sekali lagi membuktikan kebolehan dan kesungguhan berkenaan. Lahir untuk memberi panduan kepada semua, buku ini adalah bacaan mesti untuk setiap insan yang mahu digelar insan terbilang dalam maksudnya yang sebenar.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Captcha

MEMBINA PERSONALITI TERBILANG

Pengumuman

Penghantaran setiap hari Isnin hingga Khamis. Penghantaran hari yang sama jika tempahan dibuat sebelum jam 11.00 pagi.

  • Dilihat: 2263
  • Brand: Alaf 21
  • Product Code: DR. HM TUAH ISKANDAR AL-HAJ
  • Availability: In Stock
0 Product(s) Sold
  • RM15.00

Tags: MEMBINA PERSONALITI TERBILANG